Снимка: БулфотоЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов не изключи пред журналисти възможността членовете

...
Снимка: БулфотоЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов не изключи пред журналисти възможността членовете
Коментари Харесай

Каракачанов: Членовете на малката коалиция може да преминат към индивидуални споразумения с ГЕРБ

Снимка: Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов не изключи пред публицисти опцията членовете на така наречен " дребна коалиция " да преминат към самостоятелни съглашения с ГЕРБ за поддръжка на държавното управление, написа novini.bg.

Вчера водачите на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака "  Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров се събраха на съдружен съвет в Народното събрание. Малко след началото, срещата се провали откакто от " Атака " желаеха медиите да участват на диалозите, а от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация в символ на противоречие напуснаха.

Каракачанов повтори през днешния ден, че по този начин обединението няма да продължава и посочи, че тя от няколко месеца не съществува, тъй като нямало разговор, имало саботажи и офанзиви на един от водачите на обединението против другите две политически обединения и изявление на неистини и обидни квалификации. Така няма да продължава, аз в такава коалиция няма да вземам участие, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

По тематиката за поддръжката на държавното управление Каракачанов изясни, че " всеки може да стигне до съглашение с ГЕРБ въз основата на това, което имаме като общо съглашение и да продължи да поддържа държавното управление ".

Попитан за опциите сътрудниците от " дребната коалиция " да се схванат между тях, Каракачанов попита медиите дали през вчерашния ден са останали с усещане, че водачът на " Атака " има предпочитание да се схваща с някого. Като го гледате от четири месеца по какъв начин сипе ругатни, обидни квалификации и неистини във връзка с мен, на другия ми сътрудник - Симеонов, на господин Джамбазки, на Вътрешна македонска революционна организация, защо схващане става дума, и какъв е смисълът да продължаваме да си приказваме по този метод, съобщи Караканов, като акцентира, че не афишира, че излиза от обединението.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР